keskiviikko 17. lokakuuta 2018

Yritys herättää blogi henkiin

Blogissani on ollut hyvin hiljaista jo pidemmän aikaa, mutta syksyn saapuminen sai himon kirjoittamiseen taas kukkimaan.

Kun kirjoittelee ihan harrastuspohjalta arvioita ja uutisia kahteen eri pelimediaan, ei omille raapusteluille jää hirveästi aikaa tai halua. Mutta tänään ihan yllättäen minulle tuli tunne, että olisi kiva taas palata blogin pariin! 

Tässä muutaman kuukauden aikana naputellessani kymmeniä tekstejä olen oppinut kirjoittamaan jo ihan keskinkertaisesti. Kun kurkin nyt blogin alkuvaiheen tekstejä, huomaan niissä ihan kamalasti virheitä. Niitä lukiessa pintaan nousee suuri nolouden tunne: miten ihmeessä olen kirjoittanut niinkin surkeasti? Pari kertaa olen meinannut poistaa aikaisemmat postaukset, ettei kukaan vaan näe miten hirvittävän huono olen ollut. Päätin kuitenkin jättää ne internetin ihmemaahan muistuttamaan minua siitä mistä tämä kaikki alkoi.

Tarkoituksena olisi lähiaikoina kirjoitella juttuja muutamista sarjoista, sarjakuvista, kirjoista ja peleistä, joiden kanssa olen viime aikoina viettänyt aikaani. Ehkä jostain muustakin. Vaikeinta bloggaamisessa minulle on oikeasti aiheiden keksiminen, mutta enköhän saa jotain aikaiseksi. 

Nyt kynä sauhuamaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti