keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Mei tuli taloon!

Ennakkotilasin toukokuussa Mei Nendoroidin Blizzard Gear Storesta. Toimitusajaksi kerrottiin tämän vuoden joulukuu, mutta suureksi yllätyksekseni Nendoroid saapuikin jo marraskuun alussa. Monen kuukauden odotus on ohi ja Mei on vihdoin täällä!


Päätin tilata Mei Nendoroidin ajoissa, koska olin aivan varma, että kaikki muutkin haluavat tämän söpön figuurin, ja se myydään loppuun hetkessä. Näin ei kuitenkaan käynyt, sillä Mei Nendoroidia on vieläkin saatavilla Blizzard Gear Storessa. Hinta on säilynyt samana, eli Mein saa ostettua itselleen 49,99 dollarilla. Nendoroid toimitetaan suomeen USA:sta, ja postikuluiksi tulee noin 20 dollaria. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun tilasin tuotteita USA:sta, joten pelkäsin että joudun maksamaan vielä tullimaksutkin, mutta niitä ei tällä kertaa tullut maksettavaksi. Jouduin kuitenkin maksamaan arvonlisäveron, joka oli noin 15 euroa. Mein toimituksen hoiti FedEx, ja paketti saapui kotiovelleni netin lähetysseurannassa ilmoitettuna päivämääränä.
Kuvittelin USA:sta tilaamisen olevan kovinkin vaikeaa ja monimutkaista, mutta kaikki sujui kuitenkin hyvin. En kuitenkaan tilaa tuotteita USA:sta kovin mielelläni, koska halpojenkin tuotteiden hinta voi nousta pilviin verojen, toimitusmaksujen ja tullimaksujen vuoksi.Mei on siis ensimmäinen omistamani Nendoroid, joten kun tilasin sen, minulla ei oikeastaan ollut hajuakaan, millainen Nendoroid olisi. Olin tietysti nähnyt kuvia, mutta muuten olin ihan tietämätön Nendoroideista. Kun sain paketin avattua, olinkin hieman yllättynyt, miten pieni Mei olikaan. Jostain kumman syystä olin kuvitellut, että Mei olisi hieman isompi. En ollut kuitenkaan pettynyt, sillä eihän meidän kaappiimme olisi isompaa figuuria kovinkaan hyvin edes mahtunut.


Lähemmän tarkastelun jälkeen huomasin, että Mein jalkoja ja käsiä pystyi liikuttelemaan erilaisiin asentoihin. En kuitenkaan heti uskaltanut liikutella jalkoja ja käsiä, koska pelkäsin rikkovani Nendoroidin. Tämä huoli on kuitenkin turha, sillä Mei Nendoroid tuntuu olevan vahvaa tekoa, eikä sitä saa rikki ihan helposti. Muutenkin Nendoroid vaikuttaa laadukkaalta ja hyvin tehdyltä. Maalipinta on täydellinen ja Mei näyttää Nendoroidina ihan yhtä söpöltä kuin pelissä.


Mei Nendoroidin mukana tuli yhdet vaihtokasvot ja muutamat vaihtokädet. Minulla oli aluksi hieman vaikeuksia osien paikoilleen saamisessa, mutta pienen harjoittelun jälkeen opin laittamaan osat paikoilleen. Osat pysyvät paikoillaan hyvin, vaikka Mein ase tippuukin kädestä melko helposti. 


Keräiletkö sinä mitään figuureja? 2 kommenttia:

  1. Haluaisin keräillä figuureja suosikkipelihahmoistani mutta tiedän että jos aloitan sen niin sille ei tule loppua ja kohta uin niissä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla onneksi figuurien hinta hillitsee aika hyvin keräilyn himoa, mutta jos figuurit olisi halvempia, niin nitä löytyisi kyllä joka nurkasta kasoittain :)

      Poista