keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Lokakuun nörteimmät

Kärsin lokakuun alussa pienestä peli-ilon puutteesta, mutta pikkuhiljaa innostuin taas uudestaan pelaamisesta muutaman uuden pelin myötä. Nyt paljastan teille mitkä olivat nuo kaksi uutta peliä, ja mitä muuta kivaa nörttimäistä lokakuussa tapahtui.


Odotetuin uutuus tässä kuussa oli tietysti Super Mario Odyssey. Kävimme ostamassa pelin heti sen julkaisupäivänä, ja onhan sitä jo tullut jonkin aikaa pelattua. Itse en hirveästi tykkää tasohyppelyistä, koska vaikka kuinka sitä hyppynappia painaa, niin Mario ei hyppää. Onnekseni uusimmassa Mario -pelissä on co-op mahdollisuus. Toinen pelaaja on Mario ja toinen on hänen hattunsa. Meillä roolit on jaettu niin, että minä pelaan hatulla ja mieheni Mariolla. Miten meidän peli sujuu, ja onko Super Mario Odyssey niin mahtava kun kaikki sanovat, se selviää myöhemmin pelin omassa postauksessa.

Sain mieheltäni syntymäpäivälahjaksi Story of Seasons: Trio of Towns -pelin 3DS:lle. Peli on Harvest Moonien tekijöiden uusin tuotos. Pelissä muutetaan asumaan hylätylle maatilalle, ja kasvatetaan erilaisia kasveja, hoidetaan eläimiä ja tutustutaan uusiin ihmisiin. En ole koskaan pelannut Harvest Moon -pelisarjan pelejä, mutta olen pelannut Stardew Valleytä, ja peli sai minut innostumaan farmaus -aiheisista peleistä. Olen nyt pelannut Story of Seasons: Trio of Towns -peliä muutamia tunteja, ja pidän tästä pelistä tosi paljon. Itse asiassa pidän pelistä niin paljon, että mielestäni se ansaitsee ikioman postauksen. Eli tulette kuulemaan tästä pelistä myöhemmin lisää.

Lokakuussa oli myös Overwatchin halloween tapahtuma, Halloween Terror. Minulla oli tarkoitus pelata Overwatchia yöt ja päivät putkeen koko tapahtuman ajan saadakseni kaikki haluamani skinit, mutta toisin kävi. Laiskuus iski ja taisin pelata Overwatchia vain yhtenä viikonloppuna. Loot boxeista sain vain kaikkea turhaa rojua, ja skinejä hahmoille, joilla en edes pelaa. Onneksi olin säästänyt krediittejä tätä tapahtumaa varten ja sain ostettua Mein Jiangshi-skinin.

Kauhuleffoja on tullut katseltua jonkin verran. Paras leffa, minkä katsoin tässä kuussa oli tietysti Amazonista tilaamani Trick 'r Treat. Olen nähnyt kyseisen leffan televiosta joskus kauan sitten, ja aina joka vuosi halloweenin lähestyessä halusin katsoa leffan, mutta en muistanut sen nimeä. Tarkistin leffan nimen googlesta aina uudestaan ja uudestaan, ja toivoin, että se olisi tullut Netflixiin. En kuitenkaan löytänyt leffaa mistään suoratoistopalvelusta, joten minun oli tilattava se itselleni Sveitsistä saakka. Nyt leffa on tukevasti hyllyssäni ja voin katsoa sen aina, kun halloweenin kaipuu iskee.

Ihmettelin tässä jonkin aikaa sitten, että miksi Nintendo 3DS:lle ei julkaista mitään minua kiinnostavia pelejä. Noh, nyt niitä pelejä tuntuu tulevan ovista ja ikkunoista. Yksi mielenkiintoinen lähiaikoina julkaistava uutuus on New Style Boutique 3 - Styling Star. Pelissä olet vaatekaupan uusi omistaja, ja tehtävänäsi on pukea vaativia asiakkaita heidän tyylinsä mukaan. Minulla on tämän pelisarjan aikaisempi osa ja pelasin Nintendo eShopista ilmaiseksi ladattavan demon tästä uusimmasta osasta. En ole vieläkään kiinnostunut muodista tai ulkonäöstä, mutta oi että, kun tämä peli on koukuttava. On mielenkiintoista pukea pelihahmot asuihin, joista itse voi vain unelmoida. 

Syyskuussa käydessäni Traconissa pääsin kokeilemaan alkeellista pöytäroolipeliä. Innostuin roolipeleistä niin paljon, että kotiin päästyäni päätin tilata itselleni nopat. Ja koska en löytänyt haluamani värisiä noppia suomalaisista verkkokaupoista, päätin tilata nopat Kiinasta saakka. Noppien saapumisessa kesti melko kauan, mutta viimein sain nopat käsiini. Tilasin kahdet eriväriset nopat, koska en osannut päättää kummat haluan. Ensimmäinen pöytäroolipeli mitä tulen pelaamaan on luultavasti Pathfinder, koska Humble Bundlessa sattui juuri sopivasti olemaan tarjous, jossa maksamalla yhden dollarin sain Pathfinder sääntökirjan ja muuta sälää. 


Eli sellainen lokakuu tällä kertaa. Viikonloppuna onkin sitten GameXpo, toivottavasti siellä on paljon kaikkea kivaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti