keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Syyskuun suosikit ja lokakuun lupaukset

Vihdoin on lokakuu, kuukausista paras! Ai miksi lokakuu on vuoden parhainta aikaa? Lokakuussahan on kylmä, koko ajan sataa, on pimeää ja kesän lämpimät päivät ovat kaukainen muisto vain. No juuri siksi! Itse rakastan pimeyttä, sadetta ja viileitä syyspäiviä. Mutta ennen kuin innostun liikaa lokakuusta, on aika muistella, mitä kivaa syyskuussa tulikaan tehtyä.


Aloitetaan peleistä. Mulla on nyt jo kauan aikaa ollut sellainen olo, että pelien pelaaminen ei kauheasti kiinnosta. Siksi en olekaan syyskuussa pelannut kuin muutamaa peliä, enkä niitäkään paljoa. Suosikkejani ovat olleet World of Warcraft, Overwatch ja Etrian Odyssey IV: Legends of the Titan. Etrian Odysseyta päädyin pelaamaan siksi, koska halusin pelata enemmän 3DS:llä. Olisin halunnut ostaa pelisarjan uusimman osan, mutta koska rahaa ei ole kuin roskaa, päädyin pelaamaan sarjan vanhempaa osaa, jonka löysin mieheni kokoelmasta. En ole päässyt pelissä kovin pitkälle, mutta se vaikuttaa tosi kivalta. Toisaalta en ole pelannut paljoa tämän lajityypin pelejä, joten peli saattaa olla minulle liian vaikea, mutta se selviää vain pelaamalla peliä lisää. 
Olen viettänyt myös paljon aikaa katselemalla, kun mieheni on pelannut Breath of the Wildia. Ja vaikka en itse ole peliä pelannut, on siitä tullut yksi suosikeistani.

Ainut nörttimäinen tapahtuma, missä kävin syyskuussa oli Tracon. Mulla oli siellä ihan kivaa, mutta Traconin jälkeen olin koko seuraavan viikon todella väsynyt. Tulipahan käytyä elämäni ensimmäisessä conissa. Seuraava coni, mihin harkitsen meneväni on Kouvolassa marraskuussa järjestettävä Kumakumacon. Tapahtuma ei ole vielä julkaissut ohjelmaansa, joten on vaikea tietää, onko siellä mitään minua kiinnostavaa. Jos ei mitään kiinnostavaa ohjelmaa ole, niin ainakin siellä voi käydä shoppailemassa taidekujalla ja myyntipöydillä.


Syyskuussa teetätin myös blogilleni hienot käyntikortit. Ajattelin ensin tehdä käyntikortit kokonaan itse, mutta laiskuus iski, enkä jaksanut alkaa säätämään kivikautisen tulostimemme kanssa. Päädyin tilaamaan käyntikortit Ekamin Rannikkopajojen ATK- ja mediapajalta. Sain mielestäni laadukkaat ja kauniit käyntikortit edulliseen hintaan. Nyt kun vielä uskaltaisin antaa käyntikorttejani ihmisille! 


Olen myös viettänyt paljon aikaa Netflixin parissa. Vaikka olenkin kovin nirso sarjojen ja leffojen suhteen, olen onnistunut löytänään jonkin verran minua kiinnostavaa katseltavaa. Elokuvista suosikkini on ollut Stephen Kingin romaaniin perustuva kauhutrilleri Julma leikki (Gerald's Game). Elokuvan ensimmäinen tunti oli mielestäni tylsä, ja meinasin lopettaa elokuvan katselemisen kesken, mutta viimeinen noin puolituntinen oli jännittävä ja pelasti elokuvan. 
Sarjoista eniten olen katsonut kanadalaista ihmissusista kertovaa fantasiasarjaa Bitten. En ole varma, pidänkö sarjasta. Oikeasti haluaisin tykätä siitä, mutta saan sarjasta niin pahoja Twilight viboja, etten oikein tiedä mitä mieltä olen Bittenistä. Uskoisin Twilight fanien rakastavan sarjaa. 


Mitäs kivaa lokakuuksi on suunnitteilla? KAUHUA, KAUHUA JA KAUHUA! Halloween. Oikeasti, rakastan halloweenia ja minusta on tyhmää, ettei suomessa oikeastaan vietetä sitä. Ajattelin juhlia halloweenia lokakuun alusta marraskuun loppuun. Aion koristella asuntomme halloweenin kunniaksi ja tehdä kurpitsapiirakkaa. Blogia varten minulla on aikomuksena pelata paljon kauhupelejä, lukea karmaisevia sarjakuvia tai kirjoja ja katsella maailman pelottavampia kauhuleffoja.

Onko täällä muita halloween-fanaatikkoja? :)2 kommenttia:

  1. Katsoin tuosta Bittenistä joskus ekan kauden, mutta en sitten jaksanut seurata loppuja kausia. Ärsyttävää seurata sarjaa jolla olis niin paljon potentiaalia (ja ihmissusia <3) ja sitten lopputulos on määäh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä sarjassa on kyllä jotakin, joka häiritsee. Selvin häiriö min mielestä on nuo Twilight vibat, mutta siinä on jotain muutakin, joka pilaa sen sarjan.

      Poista