maanantai 14. elokuuta 2017

Elokuun odotetuin - Life is Strange: Before the Storm

Lomat on nyt lomailtu ja odotan jo innolla syksyn saapuvan. Kesähelteillä tietokoneella istuminen ja pelaaminen kun ei ole sitä mukavinta puuhaa. Kesä oli aika hiljaista minua kiinnostavien pelijulkaisujen suhteen, mutta nyt syysmyrskyjen häämöttäessä aivan nurkan takana, on aika alkaa katselemaan, mitä pelejä sieltä onkaan tulossa. Elokuussa julkaistaan yksi isompi minua kiinnostava peli: Life is Strange: Before the Storm!


Life is Strange: Before the Storm sijoittuu aikaan kolme vuotta ennen ensimmäisen Life is Strangen tapahtumia. Pääosassa ei tällä kertaa ole ensimmäisen pelin päähenkilö Max, vaan hänen sinihiuksinen ystävänsä Chloe, jolla tässä pelissä ei tosin ole vielä sinisiä hiuksia. Itse en ollenkaan tykännyt Chloesta ensimmäisessä pelissä, minusta hän käytti Maxia hyväkseen ja oli hänelle todella ilkeä. Voin siis vain toivoa, että tällä kertaa Chloe ei olisi niin ärsyttävä, mutta uskoisin, että hän on ihan tasan tarkkaan yhtä ärsyttävä tässäkin pelissä.
Before the Stormissa ei ole mahdollista matkustaa ajassa taaksepäin, mutta Chloella on käytössään taito nimeltä "Backtalk". Tällä taidolla Chloen on mahdollista päästä pois pinteestä käyttämällä terävää kieltään keskusteluissa. Backtalkin käyttö saattaa kuitenkin pahentaa asioita, joten sitä on käytettävä varovasti.


Uusi Life is Strange peli on jaettu kolmeen jaksoon. Ensimmäinen jakso julkaistaan 31. elokuuta. Kahden viimeisen episodin julkaisupäiviä ei ole vielä paljastettu, mutta toivottavasti ne julkaistaan pian ensimmäisen jakson jälkeen! Saan kuitenkin pelattua ensimmäisen episodin parissa päivässä, ja on erittäin tuskaista odotella uusia jaksoja, varsinkin jos ensimmäinen osa loppuu johonkin tosi jännittävään kohtaan.


Julkaisu: 31. elokuuta
Kehittäjä: Deck Nine
Julkaisija: Square Enix
Alustat: PC, Playstation 4, XBOX One
Hinta Steamissa: 16,99 euroa / Deluxe Edition 23,82 euroa

Odottaako kukaan muu tätä peliä innolla?
Mitä mieltä olet pelin päähenkilöstä?
2 kommenttia:

  1. Todellakin odotan tätä! Life is Strange on yksi parhaista peleistä mitä olen koskaan pelannut niin odotukseni tästä ovat korkealla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkäsin Life is Strangesta todella paljon! Harmittaa vain, että Max ei ole mukana Before the Stormissa.

      Poista