perjantai 16. kesäkuuta 2017

Videopelien seksikkäimmät naiset

Miehisen seksikkyyden yliannostuksesta on selvitty, ja on aika siirtyä videopelien seksikkäimpien naisten seuraan. Peleistähän löytyy tuhansittain vähäpukeisia ja seksikkäitä naishahmoja, mutta valitsin tähän listaan omia silmiäni miellyttäviä naishahmoja, peleistä joita olen itse pelannut.

Velvet Velour - Vampire the Masquerade: Bloodlines
Velvet, tuo seksikäs punahiuksinen viettelijätär, on Hollywoodissa sijaitsevan strippiklubin emäntä. Hän on mielestäni ehdottamasti seksikkäin hahmo videopeleissä. Punaiset hiukset, kaunis vartalo ja kirsikkana kakun päällä hän on vampyyri! Mitä muuta naiselta voisi toivoa. Velvetillä on kuitenkin yksi outo tapa, hän liikkuu ulkonakin pelkästään alusvaatteisillaan. Mutta kai tekisin itsekin niin, jos näyttäisin yhtä hyvältä kuin hän!
 There's only one part of my body that I don't want anybody entering, and that's my head. That other name... never say it again, it belongs to a dead girl. - Velvet Velour

Velvet Velour

Bayonetta
Bayonetan ulkonäkö on kuin suoraan tietosanakirjasta, sanan "seksikäs" kohdalta; hän pukeutuu tiukkaan vartalonmyötäiseen nahkapukuun ja korkeisiin korkoihin, hänellä on pitkät hulmuavat hiukset. Ja koska Bayonetta käyttää silmälaseja, hän on selvästikin nörtti! Bayonetta on mielestäni myös yksi hauskimmista hahmoista videopeleissä. Aina kun hän aukaisee suunsa, sieltä tulee ulos jotakin nokkelaa.

Bayonetta
Widowmaker - Overwatch
Overwatch on tunnettu seksikkäistä naishahmoistaan. Mutta minun oli valittava vain yksi ja valitsin Widowmakerin. Hänen tarinansa on kuitenkin kovin surullinen: leskentekijä, joka teki itsestään lesken. Vaikka hän onkin kylmä ja tunteeton, hän on silti seksikäs. Mielestäni hänen parhaat puolensa ovat sininen iho, kauniit kasvot ja pikkuinen pyöreä pylly!

When I was a girl, I had a fear of spiders. I was told they felt no emotion. That their hearts never beat. But I know the truth. At the moment of the kill, they are never more alive. - Widowmaker

Widowmaker

Yennefer - The Witcher
Witcherin naiskolmikolla oli kova kilpailu siitä, kuka pääsisi listalleni. Valintani osui kuitenkin mustahiuksiseen Yenneferiin, Geraltin tosirakkauteen. Olin vähän pettynyt, kun Yennefer ei esiintynyt ensimmäisissä Witcher-peleissä, mutta onnekseni hän oli kolmannessa pelissä suuressa roolissa. Kauniin ulkonäkönsä lisäksi Yennefer on älykäs, ja se tuo oman lisänsä seksikkyyteen. Ja kukapa ei tykkäisi yksisarvisista!

Yennefer

Tyrande Whisperwind - World of Warcraft
Tyrande on yöhaltijoiden vahva johtaja. Vaikka hän on jo tuhansia vuosia vanha, hän on säilynyt hyvin ikäisekseen. Tyranden valitsin tähän listalle, koska haltijoissa on sitä jotakin ja Tyrandessa sitä jotakin on enemmän kuin muissa haltijoissa.

Tyrande

Siinä sitä taas oli, paljon seksikkäitä pikseleitä.
Ketkä on sun mielestä videopelien seksikkäimmät naiset? 


2 kommenttia:

  1. Tää onkin jo hankalampi! Ehkäpä uusi Lara Croft... Usein ne vähäpukeiset, aivottomat bimbot eivät ole millään tasolla seksikkäitä. Sen sijaan "tavallisuus" ja ehkä jonkunlainen maanläheisyys tekevät seksikkäiksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle oli taas paljon helpompaa tää seksikkäiden naishahmojen nimeäminen :D

      Poista