maanantai 12. kesäkuuta 2017

Videopelien seksikkäimmät miehet

Tunnetko jo testosteronin löyhkän sieraimissasi? Ovatko silmäsi valmiina näkemään täydellisiä, lihaksikkaita miesvartaloita? On aika esineellistää miehiä ja kohdella heitä herkullisina lihakimpaleina. Saanen siis esitellä; videopelien seksikkäimmät miehet!

Geralt
Geralt of Rivia - The Witcher
Aloitetaan videopelien historian seksikkäimmällä miehellä. Witcher, White Wolf, Butcher of Blaviken, komealla miehellä on monta nimeä. Geralt on se seksikäs vanhempi mies, joka murskaa naisten sydämet. Yksikään nainen, edes minä, ei pysty vastustamaan Geraltin kylmää charmia. Peleissä Geralt kaataakin naisia kuin keiloja.
                                                 Dante - Devil May Cry
Dante
Tässä kohtaa piti hieman miettiä valitsenko uuden vai vanhan version Dantesta, mutta päädyin siihen uudempaan versioon. Olen vähän kuullut juttua, että Devil May Cry-pelisarjan fanit eivät olleet tyytyväisiä Danten uuteen ulkonäköön. Mutta onhan tämäkin Dante tosi hot! Katsokaa nyt, hänellä on juuri tuollainen paha poika-look.

Jacob
Jacob Frye - Assassin's Creed Syndicate
Assassin's Creed Syndicate on ollut toivelistallani jo pelin julkaisusta lähtien, mutta en ole peliä vielä jostakin ihmeen syystä ostanut. Olen kuitenkin nähnyt pelistä paljon kuvia, ja tykästyin Jacobiin, toiseen pelin päähenkilöistä. Hän näyttää niin komealta nuorelta herrasmieheltä, viktoriaanisen ajan vaatteisiin pukeutuneena.

Reaper
Reaper - Overwatch
Naamioiduissa miehissä on sitä jotakin. Reaper - entiseltä nimeltään Gabriel Reyes on Overwatchin häikäilemätön pahis. Hän oli ennen Overwatchin iskuryhmän johtaja, mutta nykyään hän on kylmä tappaja, joka metsästää Overwatchin entisiä jäseniä. Mikä sitten tekee hänestä seksikkään? No naamio tietenkin!

Garrett - Thief
Garrett
Tämän salaperäisen miehen tapaamme Thief-pelisarjassa. Garrett on mystinen varas, joka verhoaa kasvonsa hupulla. Hän on ylpeä työstään varkaana, eikä suostu tappamaan ihmisiä, koska hän ei ole murhaaja. Hänen kasvojaan emme koskaan näe kokonaan, mutta hänellä on arpi oikean silmänsä ympärillä, ja arvethan vain lisäävät miehen seksikkyyttä. Ole kuitenkin varovainen jos kohtaat Garrettin, hän saattaa varastaa sydämesi!

Siinä oli siis viisi mielestäni seksikkäintä miestä videopeleissä. Vaikuttaa siltä, että tykkään eniten salaperäisistä miehistä, joilla on naamio! Listan tekeminen oli todella vaikeaa, koska pelaan yleensä sellaisia pelejä, missä ei ole kovinkaan seksikkäitä miehiä, tai pelejä missä tehdään itse oma hahmo.
Ensi kerralla ajattelin listata pelien seksikkäimmät naishahmot! Sen luulisi olevan paljon helpompaa, koska seksikkäitä naisia on peleissä erittäin paljon.

Ketkä ovat sinun mielestäsi videopelien seksimmäimmät miehet?

2 kommenttia:

 1. Danten allekirjoitan! Voisi joskus itsekin tehdä tälläisen :D Chris Redfield, Vaas, Lúcio ja Hwoarang saattaisivat löytyä omalta listaltani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Chris Redfield on kyl aikamoinen hottis, mutta en uskaltanut lisätä sitä tähän listalle, kun en ole kovin paljoa seurannut Resident Evil pelisarjaa.
   Tuun sitten lukemaan sun listas, jos joskus teet sellasen :)

   Poista