torstai 8. kesäkuuta 2017

Tältä näyttää nörttien koti

Nyt kun me kaikki tiedetään miltä se nörtti näyttääkään, niin on aika alkaa miettimään miltä nörtin koti voisi näyttää. Perinteisen nörtin koti on varmasti pimeä, koska verhot ovat aina kiinni. Ulkoa tuleva päivänvalo kun on kovin häiritsevää pitkien pelisessioiden aikana. Pöydät ja kaikki kodin nurkat ovat täynnä tyhjiä pizzalaatikoita ja pulloja, koska nörttihän ei muuta syö tai juo kuin pizzaa, kebabbia, kokista ja energiajuomia. Hyllyt on koristeltu erilaisin figuurein ja pelikoteloin.

Aion nyt paljastaa teille, miltä meidän nörttiluolamme näyttää. Kun otin kuvia kodistamme, oli aurinkoinen päivä, joten päätin avata verhot, että saisin vähän parempia kuvia. Tyhjät pizzalaatikot sain kätevästi rajattua pois kuvista, joten niitä ei tällä kertaa näy.
Saanen siis esitellä: nörttipariskunnan koti!

Halinalle <3

Täällä asustaa Nintendo faneja.

Mangaa, sarjakuvaa, tietokirjaa löytyy!

Kirjahyllystä on tila loppunut, valitettavasti.

Työpöytä itse rakennettu Ikeasta ostetuista paloista

Lautapelejä riittää, mutta ei ketään kenen kanssa pelata.

Akaneiro: Demon HuntersKuten kuvista näkyy, sisustuksemme on melko sekalainen. Muutimme yhteen muutama vuosi sitten, ja molemmilla oli jo jonkin verran omia huonekaluja. Saimme kuitenkin molempien tavarat mahtumaan asuntoon, vaikka lopputulos olikin hieman sekava. Meillä on kuitenkin niin erilainen maku huonekalujen suhteen. Uusia huonekaluja ei ole tullut kamalasti osteltua, koska kodin sisustaminen ja kauniiksi tekeminen ei ole kovin korkealla prioriteeteissani. Mutta kyllä tätä koloa ihan mieluusti kodikseen kutsuu!

4 kommenttia:

 1. OMG yoi Bombshells jullari on aivan törkeen hieno O_O

  VastaaPoista
 2. Joo, se on aika kiva :) Kotkan Gamestopista muistaakseni viime vuonna ostettu.

  VastaaPoista
 3. Tuo teidän työpöytä näyttää kovasti samantyyliseltä kuin meidän. :D Joskin värit on valittu hyvin eri tavalla.

  Jos kiinnostaa vilkaista, löytyy meidän pöytämme tästä postauksesta: http://leveluppeja.blogspot.fi/2016/11/pelaaja-sisustamassa-2.html

  Mulla on tosin kuvan ottamisen jälkeen pehmojen määrä pöydän ympärillä kasvanut huomattavasti ja kaiuttimetkin ovat ilmestyneet pöytää täyttämään. :D

  VastaaPoista
 4. Mie onneks sain valita pöydän värit, ja valitsin mustan, koska tykkään enemmän tummista väreistä. Vaikkakin tossa mustassa näkyy kaikki pöly ja lika tosi pahasti. Punaiset pöydänjalat oli ihan pakko saada :)
  Ja ihan kuvan ottamisen kunniaksi siivosin tota pöytää vähän, yleensä siellä on kauheesti kaikenlaista tavaraa. Näyttää kyllä vähän oudolta, kun meijän pöytä on noinkin siisti.

  VastaaPoista