perjantai 19. toukokuuta 2017

Ilmainen Overwatch viikonloppu!
Join Us!

Taas se tulee, eli overwatchin ilmainen viikonloppu! Yhden viikonlopun ajan Overwatchissa on lupa epäonnistua ja olla huono, eikä kukaan ihmettele mitään. Itse aion pelata peliä, ja jos joku kyseenalaistaa taitoni, voin aina sanoa, että olen täällä ensi kertaa kokeilemassa ilmaisen viikonlopun takia. Monelle Overwatchia jo kauan pelanneelle ilmainen viikonloppu on ristiriitaista aikaa. Toisaalta aloittelijoita vastaan on hyvä pelata, koska silloin saa helppoja voittoja. Mutta jos he taas ovat omalla puolella, silloin voi hylätä toivon helpoista voitoista ja vaipua synkkyyteen. Itse olen melko keskinkertainen pelaaja, joten mielestäni uudet pelaajat ovat tervetulleita.

Minun Overwatchin pelaaminen alkoi juurikin eräästä ilmaisesta viikonlopusta. En ollut ikinä ennen oikeastaan pelannut FPS-pelejä, mutta koska olin pelannut muita Blizzardin pelejä, niin päätin kokeilla Overwatchia. Aluksi minua pelotti ajatus siitä, että joutuisin pelaamaan toisia ihmisiä vastaan, koska olin niin kokematon ja varmasti huono pelaaja. Ajattelin, että minua haukutaan ja potkaistaan pellolle peleistä. Niin ei kuitenkaan käynyt. Mielestäni suurin osa pelin pelaajista on ihan ystävällistä porukkaa. Muutaman kerran olen saanut vähän vihaista palautetta tekemisistäni, mutta siitä pääsee helposti yli, kunhan ei ota pelaajien sanomisia liian tosissaan. Ilmaisen viikonlopun päätteeksi ostin pelin ja olen pikkuhiljaa kehittynyt pelaajana ja minulla on ollut todella hauskaa Overwatchin parissa.

Overwatch on siis ilmainen 26.-29. toukokuuta 2017. Peliä saa pelata ilmaiseksi PC:llä, XBOX ONE:lla ja Playstation 4:llä. Suosittelen Overwatchin kokeilemista kaikille, vaikka ei oikeastaan tykkäisi FPS peleistä. Ja ainakin viimeksi ilmaisen viikonlopun aikana, Overwatchin sai ostettua alennettuun hintaan. Toivottavasti näin on myös tällä kertaa.
Toukokuun 23. päivä alkaa myös Overwatchin 1-vuotis tapahtuma, mutta siitä lisää sitten myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti