maanantai 8. toukokuuta 2017

A-Mei-zing!

Blizzardilla on netissä oma kauppa, Blizzard Gear Store, mistä me heidän peleihinsä hurahtaneet fanit voimme ostaa kaikenlaisia tavaroita vaatteista pehmoleluihin. En ollut ikinä ennen tilannut kaupasta mitään, koska se sijaitsee USA:ssa, ja sieltä tilattaessa postikulut saattavat olla todella korkeat. Joskus tuotteisiin saatetaan myös lisätä tullimaksut.
Kuukausia sitten Blizzard julkisti, että he tuovat myyntiin Tracer Nendoroid figuurin. Silloin katselin tuota figuuria ja päätin, että jos he tekevät Nendoroid figuurin Overwatchin suosikkihahmostani Meistä, niin aion tilata sen, maksoi mitä maksoi. Pari kuukautta myöhemmin rukouksiini vastattiin ja Mei figuuri julkistettiin!


Kovin kauaa minun ei tarvinut tilaamista miettiä. Ennakkotilasin Nendoroidin Blizzard Gear kaupasta hintaan 49,99 dollaria plus postikulut Suomeen, jotka olivat noin 20 dollaria. Koska figuuri lähetetään Ameriikan maasta, ovat postikulut melko korkeat. Hinnaksi tuli siis suolaiset 70 dollaria. Olisihan se ollut kiva maksaa paljon vähemmän, mutta minun vain yksinkertaisesti oli saatava tämä figuuri, ja on turha toivoa, että se olisi tullut Suomessa myyntiin mihinkään kauppaan.
Huonoin puoli tässä ostoksessa oli se, että kyseessä oli tosiaan ennakkotilaus, ja tuote saapuu luokseni vasta tämän vuoden joulukuun lopulla. Mie oikeasti inhoan odottamista, mutta enköhän jo parin viikon kuluttua unohda, että tilasin koko Nendoroidin. Yllätyn sitten iloisesti joulukuussa, kun posti tuo minulle paketin.

Mei checking in.Kuvat Blizzard Gear Store

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti