torstai 27. huhtikuuta 2017

The world could always use more heroes!

Overwatch, peli joka on saanut huomiota jopa iltapäivälehdissä, yhden pelihahmon seksuaalisen suuntautumisen takia. En tiedä, onko mikään muu peli saanut niin paljon julkisuutta sen takia, että pelihahmo on homoseksuaali. Voisi kuvitella, että asiasta olisi syntynyt kauhea haloo vielä parikymmentä vuotta sitten, mutta ei enää nykypäivänä.

Itse aloitin pelaamaan Overwatchia hieman jälkijunassa. Eräänä viikonloppuna huomasin, että peli oli kokeiltavana ilmaiseksi ja päätin tarttua syöttiin, koska sana "ilmainen" houkutteli minua. Viikonlopun päätteeksi peli oli saanut minut valtaansa, ja päätin ostaa sen PC:lle. Siitä alkoi minun taipaleeni Overwatchin parissa. Viime aikoina olen ollut hieman laiska, joten en ole pelannut Overwatchia kovin paljoa. Tänään kuitenkin kokeilin peliä pitkästä aikaa ja heti tuli kauhea himo pelata peliä lisää.

Jos joku ei ole vielä törmännyt Overwatchiin, niin se on moninpelattava ammuntapeli, jonka on luonut Blizzard Entertainment. Pelissä on tarkoitus suorittaa yksinkertaisia tehtäviä, kuten vallata kohde A toiselta joukkueelta ja siinä samalla iloisesti eliminoida toisen joukkueen pelaajia. Vaikka pelissä on tarkoitus tappaa toisia pelaajia, ei se mielestäni ole kovin väkivaltainen, koska pelissä ei lentele verta ympäri seiniä.

Kaikki nykyiset hahmot

Overwatchissa on tällä hetkellä valittavana 24 eri hahmoa. Hahmoja tulee kuitenkin lisää aina tasaisin väliajoin. Hahmot on jaettu neljään eri ryhmään: offense, defense, support ja tank. Jokaisella ryhmällä on periaatteessa oma tehtävänsä, mutta kokemukseni perusteella näitä tehtäviä harvoin pelissä noudatetaan.
Itse tykkään Overwatchissa siitä, että kaikki hahmot ovat erinäköisiä, tulevat eri maista ja kaikilla on oma persoonallisuutensa. Mie en edes oikeasti tykkää pelata FPS-pelejä, mutta overwatchista tykkään juuri siksi, koska hahmoilla on omat persoonallisuutensa. Pelistä löytyy esimerkiksi ruotsalainen kääpiö, venäläinen entinen painonnostaja ja korealainen kilpapelaaja. Hahmot ovat oikeasti eri näköisiä ja kokoisia, kuten oikeassa maailmassakin.


Mei, Symmetra ja Reaper

Minun lempihahmoni pelissä on Mei! Hän on kiinalainen ilmastotieteilijä, jolla on aseena jäätä ampuva "pyssy". Meillä on mielestäni melko helppo pelata ja hänen luonteensa on todella söpö ja hän myös näyttää todella söpöltä. Voiko muuta enää toivoa?! Aina en kuitenkaan Meitä ehdi valitsemaan tai tiimini tarvitsee jotain muuta hahmoa, silloin valintani on yleensä Ana, Reaper tai Junkrat. Tankkihahmoilla en tykkää pelata, mutta jos pakko valita tankki, niin silloin valitsen kyllä D.Van.

Mutta nyt pelaamaan Overwatchia! Koska en ole pitkään aikaan pelannut, niin minulta on mennyt Uprising tapahtuma ihan ohi, enkä ole saanut yhtään uusia skinejä. Jos tätä joku lukee ja haluaa pelata Blizzardin pelejä kanssani, niin BlizzardApp nimeni saa pyytämällä!

Cheers Love!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti