lauantai 29. huhtikuuta 2017

Fidget Cube - Stressinoppa

Min avomiehellä on tapana näprätä käsissään kaikkea pientä, esim kyniä ja hiuslenksuja, kun hän istuu tietokoneella katselemassa videoita. Eräänä päivänä seikkaillessani netissä huomasin verkkokauppa.comin sivuilla Fidget Cuben ja päätin heti ostaa sen miehelleni.
Kuution on tarkoitus lievittää stressiä. Sitä pyöritellään käsissä ja painellaan nappeja ja naksutellaan kytkimiä. Voi kun stressin lievitys oikeasti olisikin näin helppoa. Valitettavasti noppa oli myyty loppuun, joten jouduin odottamaan sen saapumista viikon, joka tuntui kuitenkin ikuisuudelta. Viimein noppa saapui luoksemme.


Fidget Cubea oli tarjolla muutamia eri värejä, itse päädyin turvalliseen mustapunaiseen versioon. Laatikosta paljastui pieni, kooltaan n. 3x3x3 cm kokoinen kuutio. Kuutiossa on kuusi sivua (doh) ja jokaisella sivulla on oma "ärsyke". Löytyy mm. nappia, katkaisinta, rullia ja pyörivä kuula.
Itse en tälläisistä vekottimista niin välitä, koska miksi painella nappeja, kun niitä painamalla ei tapahdu mitään? Avomieheni kuitenkin tuntuu tykkäävän laitteesta, hän pyörittelee sitä käsissään aina, kun istuu koneella. Hänen mielestään kuutio on todella hyvä, mutta muutamaan vipuun hän toivoisi lisää vastusta, koska ne ovat hieman löysiä. Kuutio on kooltaan juuri sopiva hänen isoja käsiään varten.


Kaiken kaikkiaan Fidget Cube oli hyvä ostos hintaansa nähden (14,90). Minua vähän pelotti, että se hajoaa nopeasti, mutta ei se ole ainakaan vielä hajonnut. Tämä on hyvä alku stressittömälle elämälle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti